Simon Elo

Liity tukiryhmääni:

Eduskunta

Toimin eduskunnassa Uusi Sinisen eduskuntaryhmän puheenjohtajana ja suuren valiokunnan 1. varapuheenjohtajana.

Uskon, että Suomi saadaan nousuun yhteistyöllä yli puoluerajojen. Ensisijalle täytyy laittaa suomalainen työ ja yrittäjyys. Tuhat euroa on voitava tienata puhtaana käteen, yritysten arvonlisäverollisen liiketoiminnan alaraja on nostettava 50 000 euroon ja keskituloisten veroastetta on asteittain kevennettävä.

Jotkut säästäisivät ensin lapsista, hoidosta ja puolustuksesta. Minä säästäisin humanitaarisesta maahanmuutosta. Suomeen on tervetullut esimerkiksi töihin kun kunnioittaa lakia ja kulttuuria. Humanitaarista maahanmuuttoa on vähennettävä siirtolaiskriisistä huolimatta, ulkomaisen työvoiman tarveharkinta on säilytettävä ja terrorisminvastaista toimintaa on tehostettava.

Suomea rakentaneelle sukupolvelle on taattava arvokkaat eläkepäivät. Eläkkeiden ostovoimaa on elvytetään ja omaishoidon tuen maksaminen siirretään kunnilta Kelalle. Liiallisen holhoamisen on loputtava: A-olut tulee ruokakauppoihin, autoveroa kevennetään ja kieliopintoihin on saatava valinnanvapaus kunnallisen kielikokeilun kautta.

Eduskunnan sivuilta löydät puheenvuoroni ja valtiopäivätoimet-sivultani tekemäni kirjalliset kysymykset ja lakialoitteet.

Olen tavattavissa myös vaalien välillä. Katso milloin olen sinua lähellä ja tule juttelemaan!