Simon Elo

Liity tukiryhmääni:

Vaikuttava vaihtoehto.

Vaikuttava vaihtoehto.

Espoo

Olen vaikuttava, uskottava ja suorapuheinen Espoon kaupunginvaltuutettu Niipperistä.

Perussuomalaisilla on Espoossa seitsemän kaupunginvaltuutettua. Minut ensi kerran valitttiin Espoon kaupunginvaltuustoon 357 äänellä vuoden 2012 kuntavaaleissa ja jatkokaudelle 1092 äänellä vuoden 2017 vaaleissa.

Toimin kaudella 2013-2017 valtuuston lisäksi kaupunginhallituksen alaisen Osallistuva Espoo -ohjelmatyöryhmän puheenjohtajana ja opetuslautakunnan jäsenenä. Ohjelmatyöryhmän tärkeänä tehtävänä on kehittää valtuustokauden aikana Espoon kansanvaltaisuutta.

Tavoitteeni Espoossa:

Työllisyys

Yrityksille on luotava hyvällä kaavoituksella ja liikennesuunnittelulla edellytykset kasvaa ja työllistää. Kilpailun on oltava reilua, joten kitken hyvä veli -verkostoja.

Toimivat peruspalvelut

Taistelen lapsiperheiden etujen kuten vahvan kouluverkon ja päiväkotien puolesta. Erityisesti eläkeläiset tarvitsevat ja ansaitsevat toimivat terveyskeskukset. Kannatan terveyskeskusmaksujen poistoa.

Maahanmuutto kuntoon

Lupaan tehdä kaikkeni, että Espoossa ei tehdä maahanmuutossa samoja virheitä kuin Ruotsissa. Maassa maan tavalla on hyvä periaate ja espoolaisten turvallisuus on laitettava etusijalle.